Jaron Reid Ravensky / I Can´t Take The Darkness Anymore

”mäktig upplevelse, 25 låtar, både musikaliskt och textmässigt” (hemifrån)

Jaron Reid Ravensky singer/song writer från Alberta, Canada kommer här med sin tredje CD en dubbel I Can´t Take The Darkness Anymore. Jaron har fått beröm för sin vackra röst ” en sångare med charm, värdighet och empati” som i tidig ålder påverkades av artister som Leonard Cohen och Tom Waits m.fl. Jaron har skrivit alla 25 sångerna själv men har med sig ett tiotal musiker vid inspelningarna i studion.

En av årets allra bästa det är en mäktig upplevelse, 25 låtar, både musikaliskt och textmässigt vad det sedan gäller rösten är det också en upplevelse. Jaron låter med sin engagerande inlevelse snarligt John Hiatt och en aning som Cat Stevens. På CD 2 låter det en del Tom Waits.

Om man vill så mycket (25 låtar) så kanske inte alla är fullträffar men helheten är strålande. Att börja med: CD 1 nr 1 Further Down The Road, nr 2 A Very Dangerous Stach, nr 3 The Hologram Zoo, nr 6 Amy ( a little more time) och nr 9 In It For Love CD 2 nr 5 When You Can´t Let Go, Let Go och nr 6 Oh Sam, The Everyman. Med flera.

Betyg: 4,5 av 5

Senaste kommentaren

Dela den här sidan