"Vem Av Oss Är Vem"

är första singeln från Mikael Ramels första platta på nästan 15 år, som är den naturliga uppföljaren till den klassiska 70-tals trilogin ”Till Dej”, Extra Vaganza” och ”Tredje Skivan”.Nya albumet ”I Huvet På Varann”, ett samarbete med Borås-musikern Klas Qvist, också känd som Citizen K, släpps digitalt och fysiskt den 18:e januari 2019.Mikael och hans musik har haft en rejäl renässans de senaste 2 åren, där han åkt runt och spelat låtar från 70-tals plattorna under namnet "Mikael Ramel Band Till Dej".

Ett fantastiskt band med Mikael, Kenny Håkansson (som även medverkar på nya plattan),Göran Lagerberg, Mats Öberg och Benna Sörman. Man har spelat på festivaler, klubbar och teatrar runt om i Sverige och Norge, med mycket lyckat resultat.Nu är det alltså dags att fylla på 70-tals repertoaren med sprillans nytt material.

Mikael Ramels är ny för mej men efter att ha kollat lite på Spotify och googlat på Mikael Ramel så konstaterar jag att han är son till Musikgeniet Povel Ramel och då stiger ju förväntningarna. Jag har en musikkompis som såg Mikael Ramel Band i Karlstad nu i höstas. Han SMS-ade och var riktigt nöjd efter konseren och påstod att jag missat något. På den nya singeln har han ju ett gott sällskap i studion. Kommer bli spännande att följa gänget på den kommande I Huvet På Varann.

Betyg 3,5 av 5

Markera länken nedan och högerklicka och välj öppna. 

https://www.youtube.com/embed/xZA7Yb3UD60

Senaste kommentaren

Dela den här sidan