Agony Street / Merry Christmas Anyway

"förmåga att återskapa engelsk 60-tals popp"            Paraply Records

Den 23:e november 2018 släpper Paraply Records singeln "Merry Christmas Anyway" framförd av poppduon Agony Street.Huvudpersonen i låten tänker med vemod tillbaka på jular från en förgången tid. Agony Street, en kort biografi: Agony Street består av Klas Qvist och Gudmundur Bragason.De skriver allt sitt material tillsammans.I början av 1990-talet spelade de in två outgivna album.Dessa kommer dock att ges ut under 2019 som en dubbel CD med titeln "The 1st 2 Albums".

Den nya singeln är inspelad i år i samband med att de producerar ett helt nytt album. Klas Qvist har under artistnamnet Citizen K utkommit med 3 album på Paraply Records, "Meet Citizen K", "Second Thoughts" och "III".Gudmundur Bragason har varit verksam som producent på skivbolaget Refräng och där producerat serien "Schlagerkavalkaden".

Nu är Klas Qvist/Citizen K här igen i sällskap med Gudmundur Bragason den här gången med en julsång. Citizen K är ett kärt återseende som jag har recenserat två gånger tidigare och rosat mycke tack vare hans förmåga att återskapa engelsk 60-tals popp. Gudmundur Bragason däremot är ny för mej men duon funkar bra ihop.

Återstår att invänta The 1st 2 Albums.

Markera länken nedan och högerklicka och välj öppna.

https://www.youtube.com/embed/3V4w6z-PYlE

Betyg: 3,5

Senaste kommentaren

Dela den här sidan